HTML

Őszi immunerősítés

2014.10.17. 17:38 aprópénz

Sziasztok!

 

Könyörtelenül itt az ősz. Ezt a természet csodálatos átváltozással lehet látni, ahogy a zöld levelek besárgulnak, ami valami hihetetlen gyönyörű színpompázó csodálattal tekint vissza ránk fáról majd lehullik és a múltá lesz.

Nekünk embereknek az ősz nem jelent mást mint a kötelező vírusos megbetegedéseken való átesés. Minden évben amikor az első kolega vagy a metrón valaki tüsszent, tudjuk, hogy hamarosan mi is sorra kerülünk. Láz, megfázás, nátha, orrfújás... pár kelletlen tünet ami jobb elkerülni, nem igaz? Olyan gyönyörű az ősz, jobb lenne kiélvezni minden pillanatát, de nem az ágyból!

Lássuk milyen természetes gyógymódok vannak arra, hogy elkerüljük a vírusokat:

A legjobb módja annak, hogy megússzuk a vírusokat, ha antibakteriális hatású gyógynövényeket, zöldségeket fogyasztunk.Használhatunk olyan méregtelenítő kúrát ahol pár antibakteriális hatású összetevő megtalálható.

Antibakteriális gyógynövény például a:

- fokhagyma

- hagyma

- citrom

- gyömbér

- fahéj

- szegfűszeg

- áfonya

 

Különösen fontos, hogy amennyire tehetjük, nyersen fogyasszuk el ezeket a növényeket. Természetesen számtalan módja van ezeknek a gyógynövényeknek az elkészítésére, ám tudnunk kell, hogy az értékes tápanyagok amik miatt ezen növények kiemelkedően fontosak, sajnos magas hőmérsékletnél elpusztulnak és csak kevés tud hasznosulni.  Méregtelenítő kúra használata is kiemelkedően fontos. Az őszi időjárás változáskor az emberi szervezet védekező mechanizmusa a immunrendszerünk is felkészül a vírusokra. A bélrendszerben található a védelmünk 60-70%. Amennyiben megfelelő méregtelenítést és béltisztítást végeztünk ez a védelem nem engedi át a vírusokat, elkerülhetjük a legkeményebb influenza járványt is. 

Tehát méregtelenítő kúra és antibakteriális hatású gyógynövények használata ajánlott ősszel és télen is!Egészségesen szebb az élet!

Szólj hozzá!

Címkék: méregtelenítés béltisztítás colonix méregtelenítő kúra

A bejegyzés trackback címe:

https://meregtelenitokura.blog.hu/api/trackback/id/tr836802935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása