HTML

Meregtelenito kura

Szeretnék tapasztalatokkal szolgálni méregtelenítéssel kapcsolatban.

Friss topikok

Méregtelenítő kúra 2013

2013.09.26. 11:20 aprópénz

Sziasztok!

Naponta botolhatunk az interneten mindenféle termék ajánlóba amiről a reklámok sokasága miatt, már nagyon gyorsan átfutunk. Pedig akad a reklámok között figyelemre méltó reklám is.

A méregtelenítés idén 2013-ban is mérhetetlenül fontos. Sok cikk és állcikk jelent meg ebben a témában pro és kontra. Sokszor szoktam mondani, hogy érdemes kipróbálni magunkon a méregtelenítő kúrák valamelyikét és rájövünk, hogy bár lehetünk szkeptikusok, azért mégis számtalan pozitív élettani hatása van. Ez nem véletlen. A méreganyagok nap mint bejutnak a bőrünkön keresztül, a belélegzett levegővel vagy akár a táplálékkal amit magunkhoz veszünk. Hiába van méregtelenítéssel foglalkozó szervünk (máj, vese) mégis a napi méreganyagok bombázásával nem tudja felvenni a versenyt. Így egyre több méreg rakódik le, telíti be a szerünket és ágyaz meg kisebb nagyobb betegségeknek.

Bizonyos méregtelenítő kúrák segítenek kitisztítani a bélrendszert, a májat az epét a vesét és minden fontos olyan szervet amely segít a méregtelenítésben.

Tudni kell, hogy az 1-2-5 napos méregtelenítő kúrák nem hatásosak. Ilyen rövid idő alatt a szervezet nem képes kiválasztani a több éves lerakodott mérgeket. A méregtelenítési folyamat ugyan elindul de itt felléphet az "önmérgezés" esete, azaz, a méreganyagok ismét a véráramba kerülnek és mivel a tisztulás nem megy végbe, azaz nem folytatódik a méregtelenítés, így újra "mérgezhetjük" magunkat. Ezért van szükség 1 vagy akár 2 hónapos alapos béltisztításra. 

Idén elhatároztam magam, hogy kipróbálok egy új kúrát. Mivel a választásom az igen közkedvelt Colonix kúrára ezért rendelni is szerettem volna. Ám, teljesen más kúra fogadott. Ez volt a NaturalHelp méregtelenítő kúra.

Kicsit furcsálltam, hogy egy termék tartalmaz minden fontos összetevőt, de a használat közben éreztem, hogy ez így van jól. Mivel szeretek mindent jól körbejárni, mielőtt kipróbálom ez most sem volt másképp.

Saját véleményem

Mivel van már összehasonlítási alapom ezért el tudom mondani, hogy a méregtelenítés a NaturalHelp Complex kúrával hihetetlen sikeresen vizsgázott. Számomra a következő előnyökkel jársz az alkalmazása:

- fáradtság és levertség megszűnése

- székrekedés megszűnése

- több rost bevitel, vastagbélrák megelőzése

- vitaminok azonnali pótlása

- béltisztítás, felesleges lerakódások megszűnése

- laposabb has

- közel 3 kiló fogyás 

A NaturalHelp Complex kúra egyedi és prémium összetevői

A jól ismert és minden béltisztító kúrában megtalálható psyillium itt is termék alapja. Ám emellett számos olyan összetevőt megtalálunk amit más más méregtelenítő csodaszerben nem. Ilyen például az acai, pau'd arco, goji berry és zöldtea és teljes vitamin paletta. Ha jól összeszámolom 34 összetevőt kapunk a pénzünkért ami elég szép egy termékre nézve. A 100%-ban természetes összetevők jól kiegészítik egymást. Nagyon fontos elmondani, hogy ez az egy termék amivel találkoztam amelyik xilitet és szorbitolt tartalmaz így cukorbetegek is fogyaszthatják. 

Egyszerű használata

Szokásosan az első napokban csak fél adagoló kanállal kell alkalmazni. Ez tökéletesen el kezd dolgozni és már 2-3 nap után érezhető a kiváló hatás. Kirobbanó érzés. Ez elsőre vicces de a kipróbálás után mindenki ezt érezné. Az 5. nap után teljes kanálra kell váltani. Ez teljességgel feltölti az embert energiával és teljesen kipucolja az emberből a lerakodott salakanyagot. 

Tökéletesség mindenek felett

A kúra azért lehet sikeres, mert a használat közben a bélrendszer tisztítása után egyből fel tudnak szívódni azok a fontos alapvető vitaminok amikre a szervezetnek szüksége van. Tényleg 2 nap után érezhető a megnövekedett energiaszint. Nem vicc.

A kúrát 3 hónapig fogom használni, később írok még a hosszútávú előnyeiről. Remélem tudok segíteni a választásban a kósza lelkeknek aki erre tévednek. Én megtaláltam amit kerestem, remélem más is megteszi.

Sziasztok

www.naturalhelp.hu

Szólj hozzá!

Címkék: méregtelenítés complex béltisztítás colonix méregtelenítő kúra naturalhelp béltisztító

A bejegyzés trackback címe:

https://meregtelenitokura.blog.hu/api/trackback/id/tr165530500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása